Minimellows
Minimellows
Oct 20, 2020
01: Vpliv otrok na zvezo, Veronika Podgoršek
Play • 32 min

Dr. Veronika Podgoršek je izredno priznana družinska in zakonska terapevtka, ki je svoje znanje specializirala na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Združenih državah Amerike.

V 1. epizodi se pogovarjava o vplivu otrok na zvezo. O tem, kako se odnos med partnerjema spremeni, ko se paru pridruži otrok, kakšna je vloga očeta in kakšno vlogo ponavadi prevzamemo mamice, kako se soočiti s stresom, ki pride v odnos s spremembo in kakšno čudovito novo poglavje našega življenja so otroci. Dotakneva pa se tudi teme, kakšna je - iz strokovnega vidika - idealna razlika med otroci.

Uživajte v pogovoru! Za kakšno idejo, komentar ali vprašanje pa mi pišite kar na hello@minimellows.com 💙

INBED podcast
INBED podcast
Klara Leben
01 Ep. Kaj pa, če bi rodila kar doma? Vse o porodu (doma) s Tejo Škodič Zakšek
Hvala sponzorju INBED podcasta @eko_skrnicl. Kot v epizodi preizkušam njihov HerBIOTIC nad katerim sem navdušena. Moj favorit je tudi Maca! Verjamem, da je dober nakup informiran nakup, zato bi te spodbudila, da prebereš več o herBIOTIC-u tukaj. Da pa dobiš brezplačno poštnino pa uporabi kodo KLARAEKO. - Porod je izkušnja, ki zaznamuje žensko za celo življenje. Tematika poroda in poroda doma mi je zelo zanimiva. In bi tudi sama rada vedela več. Zato sem v 1. epizodo 2. sezone INBED podcasta povabila Tejo Škodič Zakšek 1. doktorico babištva na balkanu in dipl. inž. radiologije ter direktorico zavoda Pinard. Za sabo ima 20 let izkušenj v patronažni službi, porodnišnici in pri porodih izven porodnišnic, saj se je v UK dobro spoznala z delovanjem porodnih  centrov, babiških enot in samostojnih babic. Tejo vodi z dokazi podprta dobra praksa in iskrena skrb za dobrobit žensk in njihovih družin. Odkar je spoznala, kako način poroda vpliva na stanje ženske še dolgo po njem, ji je zadovoljstvo žensk s svojo porodno izkušnjo visoko na seznamu prioritet. Kontaktiraj Tejo in zavod Pinard: mail: info@pinard.si spletna stran: https://pinard.si/ Zelo bom vesela tvojega odziva, kako si doživljaja epizodo in pa tvojih predlogov za prihodnje epizode. Najdeš me na instagramu @inbedwithklara in @inbed_podcast za dodatno motivacijo, da se zavzameš za svojo življenje!
1 hr 16 min
Lovim ravnotežje
Lovim ravnotežje
Nina Gaspari
68: Adrijana Dimec - kako iz osebne zgradiš navdihujočo blagovno znamko
V 68. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim Adrijano Dimec – ženo, mamo, vplivnico ter ustanoviteljico in lastnico nove blagovne znamke Méra Collections, ki jo je Adrijana predstavila šele pred dvema mesecema, z njo pa že navdušila ženske, ki iščejo tiste klasične IT kose, ki jih bodo nosile dalj časa. V epizodi se pogovarjava o iskanju ravnotežja med življenjskimi vlogami, o tem, kako pomembno je, da se znaš prilagajati toku življenja in zaupati svojim strastem. Prav na v tem delu sem Adrijano spoznala še v novi luči in v pogovoru me je dobesedno sezula. Strast, ki jo je vpletla v svojo znamko Méra Collections, ki sloni na brezčasnih modnih kosih, ki so oblikovani in narejeni v Sloveniji, slavijo žensko telo in odgovarjajo na potrebe in želje žensk je naravnost čudovita zgodba, ki si zasluži pozornost. Današnja epizoda je odlična za vse, ki razmišljate o grajenju osebnih in blagovnih znamk, njihovem prepletanju, zdravi uporabi družbenih omrežij in grajenju odnosov, ki temeljijo na zaupanju, dvosmerni komunikaciji in sledenju svojemu poslanstvu v svetu. To pa lahko narediš takrat, ko veš, kdo si, česa si želiš, znaš postaviti meje in reči ne tistim stvarem, projektom, ki niso skladne s tvojim pogledom, vrednotami ali potjo, po kateri želiš v življenju hoditi. Ne pozabi skočiti na spodnjo povezavo, kjer te v zapisu epizode čakajo vse informacije in dodatne povezave, ki sva jih omenili v pogovoru. ZAPIS EPIZODE: https://ninagaspari.com/epizoda68/ Vabim te, da se prijaviš na e-novičnik. S prijavo boš dobila popust za nakup e-vsebin v spletni trgovini in dodatne vsebine, ki jih pripravljam le za naročnice novičk. Takoj ob prijavi boš v svoj nabiralnik prejela popust in moje počasne jutranje rutine, s katerimi poskrbim, da v vsak dan vstopim na najboljši način. Naročiš se lahko prek https://ninagaspari.com/newsletter/ V spletni trgovini te že čakajo krasne e-knjige in e-delovni zvezki: https://ninagaspari.com/shop/ Ujameš me lahko tudi na: INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ninagaspari/ FACEBOOK: https://www.facebook.com/iamninagaspari/ TWITTER: https://twitter.com/ninagaspari SPLETNA STRAN: https://ninagaspari.com/
1 hr 19 min
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu