Mesazhi Biblik: Podkasti i Kishës së Reformuar Ungjillore Durrës
Kisha Ungjillore e Reformuar Durrës
Subscribe
Në këtë podkast do të gjeni mesazhe të dhënë nga foltorja e Kishës së Reformuar Ungjillore të Durrësit. Motoja jonë është: "Të njohim Krishti, dhe ta bëjmë Krishtin të njohur!" Për më tepër na vizitoni në http://kishareformuardurres.org
Mesazhi Biblik: Podkasti i Kishës së Reformuar Ungjillore Durrës
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu