INBED podcast
INBED podcast
Oct 13, 2022
Ep. 69 Kako se graciozno postarati? Od poslovne poti pa do benefitov obrazne joge s Karin Velikonja; Glowinface studio
Play • 59 min

Dobrodošla na inbed podcast- ja po dolgem premoru spet začenjamo z novimi epizodami. Tokrat gostujem Karin Velikonjo, ustanoviteljico podjetja in metode Glowinface. Karin je uspešna podjetnica in je dosegla uspehe na mednarodni ravni. Poleg svojega spletnega studia je predkratkim odprla tudi studio v Ljubljani in jo lahko obiščeš tudi v živo. Pogovor o obrazni jogi naju zanese tudi v poslovne vode, v njen zakaj in njeno zgodbo. Najbolj je meni osebno ostal v spominu njen mindset, ki ga goji do postavljanja cen, samozavesti v svoje delo in nasploh viziji, ki jo ima za svoje podjetje in ljudi, ki jim pomaga. 

Karin najdeš na instagramu in pa njeni spletki.

___

Inbed studio pa je v času "odsotnosti" na podcast platformi tudi odprl vrata za vadbe v živo:) Ja, končno se lahko tudi v živo gibamo skupaj. Svoj termin lahko rezerviraš TUKAJ.

Ali pa se pridružiš inbed vadbam kar iz udobja svojega doma. Kjerkoli in kadarkoli. Več o spletnem studiu pa najdeš TUKAJ.

@inbedwithklara

@inbedstudio

Za vse tiste, ki pa bi rade izboljšale svoj odnos do hrane, našle lahkotnost in svobodo prehranjevanja. Za vse tiste, ki hrano ločujete na dobro in slabo in s tem tudi svoje dneve. Za vse tiste, ki se soočate s prenajedanjem in bi rade prekinile ta začaran krog in spet zaživele. Dobrodošla na inbed coaching in Svobodo Prehranjevanja:)

___

Tukaj vam polinkam še vse svoje najljubše produkte od EkoŠkrnicla, ki jih uporabljam kot DODATEK in res tista pika na i za boljšo kvaliteto počutja:)

Koda KLARAEKO pa ti prinese 10% popusta:)


Liquid Curcumin (zelo zelo močen naravni antioksidant za boljšo odpornost)

Vitamin D3+ K2 (v kombinaciji obeh vitaminov je absorbcija veliko boljša. Prav tako je to najmočnejši vit. d3 na trgu)

Ashwagandha (pomiritev in fokus)

PAKET Zdrava Sečila (za vse s pogostimi vnetji mehurja. Upam, da se vam končno nehajo. Meni zelo pomaga!)

PAKET Antistres in dobro spanje

PAKET Lepa koža


Objem,


Klara
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu