Waarom een kluis kopen?
Play • 1 min
Van inbrekers tot stelende personeelsleden, de wereld is minder te vertrouwen dan we willen geloven. Je wilt ook niet dat contant geld of sieraden in een onbewaakt ogenblik verdwenen zijn.

Een kluis kopen is het juiste antwoord op beveiliging van waarde. Wat is het doel van de kluis? Dat is de eerste vraag die je gaat afstellen voordat je een kluis gaat kopen. Het kan zijn dat er goud in opgeborgen moet worden of juist documenten en contracten. Misschien wil je wel sleutels veilig stellen? Elke kluis en brandkast heeft zo eigenschappen die meehelpen om beveiliging te verhogen.

Gewichtige kluizen evengoed verankeren en verlijmen

Het doel van de kluis is om ongenodigde het zo lastig mogelijk te maken om bij de kluisinhoud te komen. Ook de kluis in z'n geheel meenemen maken we stukken lastiger, zo niet onmogelijk. In diverse kluizen zien we boorgaatjes aan de achter en/of onderkant. Deze zijn bedoeld om te verankeren in de muur. Hoofdzakelijk zijn privékluizen en hotelkluizen voorzien van deze veranker gaten. Echter raden wij altijd aan om de kluiswand tegen een stevige muur te lijmen. Als er de mogelijkheid is om deels de kluis in een muur te metselen of in een betonvloer te verankeren dan is dit nog beter. 
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu