GPeC on Podcast
GPeC on Podcast
May 1, 2020
Piața plăților online în timpul crizei COVID-19 - schimbări și tendințe. Interviu cu Antonio Eram, CEO Netopia Payments
Play • 1 hr 11 min

Am fost curioși să aflăm cum se văd lucrurile în situația actuală din perspectiva procesatorilor de plăți online, așa că l-am invitat la cafeaua de dimineață pe Antonio Eram, CEO Netopia Payments, și am discutat despre:

  • situația e-commerce la zi;
  • dificultăți și oportunități; 
  • recomandări pentru comercianții online.

Câteva concluzii în urma discuției la GPeC Live:

- Din perspectiva Netopia Payments, cele mai lovite industrii au fost cea de evenimente și turism.
- Lumea plătește acum cu cardul pentru că este nevoită. Partea cea mai interesantă este că s-a înțeles că plata online este foarte eficientă.
- Referitor la frica clienților de a plăti cu cardul, vulnerailitatea nu e la procesare sau la sistemul de plăți, vulerabilitatea este la comerciant.
- Trebuie să asistăm proactiv la un reset pentru ceea ce înseamnă comunicarea și interacțiunea la distanță.
- Netopia Payments au implementat serviciul MobilPay Wallet pentru a veni în ajutorul verticalelor aflate în dificultate - restaurantele pot implementa cu ajutorul MobilPay Wallet servicii de comenzi online.
- Au crescut volumele tranzacțiilor în ultimele 2 luni, dar nu a crescut neapărat valoarea medie a tranzacției. În ceea ce privește volumele, zilele slabe sunt în ziua de azi cum erau vârfurile, comparativ cu 2019.
- Există un număr infinit de posibilități pe zona de servicii. Nu ne vom întoarce la ce a fost înainte - cei care s-au adaptat la zona asta vor câștiga.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu