Smass Podcasts
Smass Podcasts
Oct 24, 2020
SmassPodcasts #19: Αφιέρωμα Stephen King (Μέρος Β') - Οι ταινίες
Play • 29 min

Απ' τη Λάμψη μέχρι το Christine, οι μεταφορές του έργου του Stephen King  στην οθόνη έχουν προσφέρει από αριστουργήματα μέχρι ιδανικές cultίλες  για μεταμεσονύχτιες προβολές.   

Φυσικά απ' το έργο ενός συγγραφέα που έχει γράψει περισσότερα από 60  βιβλία και περισσότερες από 200 νουβέλες και διηγήματα, δεν θα μπορούσαν  κάποιες κινηματογραφικές μεταφορές να είναι μέτριες έως αδιάφορες. Όμως  πάντοτε η γραφή του King δίνει μία γερή βάση σε μία ταινία για να πει  μία ωραία ιστορία. Το αποτέλεσμα είναι στα χέρια του σκηνοθέτη και των  σεναριογράφων. Κάποιες φορές πετυχαίνει, τις περισσότερες όχι.   

Η συζήτησή μας αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει πολύ νωρίτερα. Μόλις  το δεύτερο podcast μας ήταν αφιερωμένο στον Stephen King και το αφιέρωμα  στις ταινίες του έπαιρνε συνεχώς αναβολές. Τώρα που το δημοσιεύουμε  δεσμευόμαστε ότι θα υπάρξει και τρίτο μέρος, αυτή τη φορά για τις  τηλεοπτικές μεταφορές των βιβλίων του βασιλιά του τρόμου. Το πότε θα το  συζητήσουμε αυτό είναι μία απορία και για εμάς. Οπότε stay tuned!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu