Holistisch Leven
Holistisch Leven
Jun 3, 2022
Aflevering : 1 Els van Steijn
Play • 1 hr 3 min

In deze aflevering is Els van Steijn te gast. Vooral bekend van haar boeken 'De fontein, vind je plek' en 'De fontein, maak wijze keuzes'. Els heeft haar eigen coachpraktijk waar ze honderden cliënten en opdrachtgevers begeleidt in hun persoonlijke en professionele groei. In dit prachtige gesprek met Marjolein gaat ze dieper in op familiesystemen en holisme. Hoe alles met elkaar in verbinding staat en welke invloed het familiesysteem heeft op je leven.

Verder praten ze over het écht doorvoelen van emoties, over jouw lot en het aankijken daarvan, overlevingsmechanismen en nog veel meer. Els beantwoordt daarnaast kijkersvragen en begeleidt een prachtige meditatie waarin je jouw eigen familie systeem: je ouders, opa & oma's, voorouders etc. achter je zet zodat de Fontein voor jou volop stroomt. Daarmee sta je krachtig op jouw eigen plek in je leven en ontvang je de stroom die voor jou beschikbaar is.

Als afronding vraagt Marjolein, Els om een laatste tip voor de luisteraar waaruit een zeer waardevol antwoord komt. Wil je meer weten over holisme, holistisch leven, Reiki, de opleiding Holistisch Therapeut of een van de online trainingen die je thuis in je eigen tijd en tempo kunt volgen? Kijk dan op de website van ZoMa Opleidingen: https://www.zoma-opleidingen.nl/

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu