Holistisch Leven
Holistisch Leven
Jul 22, 2022
Aflevering 8: Margje Reijs-Scheijgrond
Play • 56 min

In deze aflevering is holistisch lifestyle- hormoonfactorcoach voor vrouwen, Margje Reijs te gast. Marjolein en Margje voeren een mooi en diepgaand gesprek waarin ze spreken over in verbinding komen met je buikgevoel, stress en het reduceren van klachten. Daarnaast gaan ze de diepte in over Margje haar persoonlijke reis naar een holistisch leven, endometriose, hoe dit haar leefstijl beïnvloedt, het opzeggen van haar baan en haar dromen over vrouwenzorg. Afsluitend begeleidt Margje, Marjolein door een van haar favoriete oefeningen waarin je meer contact maakt met je gevoel.


Met de podcast Holistisch leven inspireren Marjolein en ZoMa Opleidingen jou om je authentieke zelf te zijn, je persoonlijk diepgaand te ontwikkelen en holisme als levenswijze in je dagelijks leven te integreren. Ga met ons mee op deze prachtige bewustwordingsreis. Wil je meer weten over holisme, holistisch leven, Reiki, de opleiding Holistisch Therapeut of een van de online trainingen? Kijk dan op de website van ZoMa Opleidingen: https://www.zoma-opleidingen.nl/

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu