Holistisch Leven
Holistisch Leven
Mar 24, 2023
Aflevering 44: Isa Kriens
Play • 1 hr 1 min

Isa Kriens is een vrouw met een mening. In alle rauwheid deelt ze haar kwetsbaarheid in de nieuwste podcast aflevering van Holistisch Leven. Isa Kriens heeft lang voor de overheid gewerkt en werd in de coronaperiode bekend als de kleine activist. Daar waar ze jarenlang de strijd naar buiten heeft gevoerd, stond het afgelopen halfjaar voor Isa in het teken van naar binnen keren.

Marjolein spreekt met Isa over That’s the Spirit wat ze samen met Jorn Luka gister heeft gelanceerd. That’s the Spirit is een online video platform wat je uitnodigt om te denken wat je wilt, vraagtekens te zetten, nieuwsgierig te zijn en buiten het narratief om te mogen onderzoeken. Content voor bewuste mensen, door bewuste mensen. Samen willen ze het (collectieve) bewustzijn stimuleren. Een beweging waarin je onder andere jouw eigen waarheid mag spreken en je authentieke zelf mag ontdekken. “De energie waar je de waarheid mee spreekt is zo belangrijk”.

Isa gunt iedereen rauwe eerlijkheid over hun processen. In de podcast geeft ze een schaduwwerk opdracht mee waardoor je bepaalde pijn uit de schaduw haalt en er bewustzijn op creëert. Een uitdagende oefening, die je ook in zachtheid kan uitvoeren omdat het systemisch doorwerkt.

Spreekt de boodschap van Isa tot je? Tijdens de opleiding tot Holistisch Therapeut leer jij hoe je met het licht en donker kan werken om uiteindelijk tot je essentie te komen, je authentieke zelf. Omarm je waarheid en ontdek dat je in de kern al heel en compleet bent. Juist door ook naar je schaduwstukken te kijken en deze in het licht te zetten, kom je in je kracht te staan. Je hoeft het niet alleen te doen, want wij beiden je een veilige omgeving aan met liefdevolle klasgenoten, kundige trainers en een scala aan holistische tools en methodieken die jou ondersteunen om weer thuis te komen bij jezelf. Voel jij het resoneren? Neem dan een kijkje op onze website:

✨ ZoMa Opleidingen: https://www.zoma-opleidingen.nl/

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu