Holistisch Leven
Holistisch Leven
Sep 9, 2022
Aflevering 15: Merel van der Wouden
Play • 1 hr 1 min

In de podcast Holistisch leven is Merel van der Wouden te gast. Merel is ervaren onderhandel- en transformatiecoach en begeleid graag mensen naar een leven waarin je beseft wat je waard bent en daarnaar handelt. Marjolein en Merel voeren mooi en openhartig gesprek over je zielsmissie, het maken van keuzes en persoonlijke ontwikkeling.

Merel vertelt over haar eigen persoonlijke reis en hoe dit heeft geleid tot het ontstaan van haar business. Ze geeft veel waardevolle tips over het vieren van persoonlijke successen, nee zeggen, je hoofd leegmaken en meer. Marjolein stelt ook kijkersvragen aan Merel waar mooie adviezen uit voortkomen. Marjolein en Merel sluiten de podcast af met een mooie meditatie/ visualisatie waarin je loslaat wat je niet meer dient en ruimte maakt voor het nieuwe.

Met de podcast Holistisch leven inspireren Marjolein en ZoMa Opleidingen jou om je authentieke zelf te zijn, je persoonlijk diepgaand te ontwikkelen en holisme als levenswijze in je dagelijks leven te integreren. Ga met ons mee op deze prachtige bewustwordingsreis. Wil je meer weten over holisme, holistisch leven, Reiki, de opleiding Holistisch Therapeut of een van de online trainingen? Kijk dan op de website van ZoMa Opleidingen: https://www.zoma-opleidingen.nl/

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu