Marketingoholic
Marketingoholic
Feb 12, 2022
Mrena 10 viteve, Kosova ka mu bo Gjermani e vogël! w/Besnik Sylejmani - Ep. 7
Play • 1 hr 15 min

Çfarë karriere ka Besnik Sylejmani? Nga i lindi idea Besnikut për Hoja Consulting? Në çfarë gjendje është tregu i punës në Kosovë? Çka e pret Kosovën brenda 3-5 viteve? E brenda 7-10 viteve?

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu