Marketingoholic
Marketingoholic
Jan 8, 2022
Gratë dhe vajzat në biznes w/Rina Vuçetaj Haxhimehmeti - Ep. 3
Play • 26 min

Cilat janë problemet e grave dhe vajzave në biznes, sipas Rina Vuçetaj Haxhimehmeti. Ku e gjejnë inspirimin Mimoza dhe Rina për të udhëhequr bizneset e tyre? Çfarë probleme ka shkaktuar pandemia në bizneset e marketingut? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund t'i gjeni në episodin 3 të "Marketingoholic".

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu