Marketingoholic
Marketingoholic
Apr 2, 2022
Prezenca Online e Binzeseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi - Ep. 12
Play • 52 min

Alba Connect ka zhvilluar sondazhin për bizneset kosovare që janë online. Ermedina Osmanaj tregon se si u zhvillua sondazhi dhe sa ka ndikuar prezenca online tek bizneset? Cila platform është më e mira për marketing të biznesit? Ilir Pruthi flet për vendet që kanë prezencë më së shumti online?

📃 Shkarko raportin e sondazhit të kryer nga Alba Connect.

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të na ndjekni edhe në:

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu