Marketingoholic
Marketingoholic
Feb 19, 2022
Rëndësia e transformimit digjital! w/Mimoza Rexhepi - Ep. 8
Play • 37 min

Pse transformimi digjital është i nevojshëm për një organizatë? Më mirë dokumentet hard-copy apo electronic-copy? Sa është e nevojshme prezenca online e një kompanie? Si e kaloi Mimoza Rexhepi dhe Alba Connect transformimin digjital? Si ndikoi pandemia në pjesën e organizimit të punës?

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në:

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu