Marketingoholic
Marketingoholic
Oct 8, 2022
Fitim Adili – Programerat Shqipëtar në Mërgatë
Play • 1 hr 8 min

Në këtë episod, Fitim Adili bisedon me Ilir Pruthi për rrugëtimin e tij nga Kosova në Gjermani dhe si e gjeti vehten si developer atje. Përveç profesionit si software developer, Fitimi është edhe influencer në rrjetin social LinkedIn, ku me hashtag-un e tij #fitimadiliandfriends ju ndihmon të rinjëve në zhvillim profesional.

Cila është gjendja e ICT në Kosovë dhe çfarë lloj ndihmese i duhet zhvilluesve të softuerit me depërtu në tregjet e jashtme? Sa ka përkrahje rinia Shqipëtare me u ngritë në profesion? Çka ka ndërmarrë vet Fitimi në këtë drejtim?

Përcjellni Alba Connect dhe mysafirin në këto faqe:

𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect
𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect

𝗙𝗶𝘁𝗶𝗺 𝗔𝗱𝗶𝗹𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fitimadili
𝗙𝗶𝘁𝗶𝗺 𝗔𝗱𝗶𝗹𝗶 Instagram: https://www.instagram.com/fitimadili/

Marketingoholic podcast mund të dëgjohet në:

Web: https://marketingoholic.zone
Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw

Ky episod u mundësua nga njerëzit e mrekullueshëm në Alba Connect:

Menaxher i Produksionit & Asisten Regjisor:
Mimoza Rexhepi

Koordinator i Produksionit & Operator i Kamerës:
Ermedina Osmanaj

Operator i Kamerës & Regjisor i Fotografisë:
Lorik Krasniqi

Video Editor & Miksim i Zërimit:
Valmir Haxhijaha

Regjisor & Producent:
Ilir Pruthi

#marketingoholic #podcast #podcastshqip #marketing #programim #programera #developer #development #softwaredeveloper #mergata #ict #itkosova #diaspora #kosove #shqiperia #albania #fitimadili #fitimadiliandfriends #ilirpruthi #albaconnect

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu