Marketingoholic
Marketingoholic
Mar 12, 2022
Jeta mes aktrimit dhe muzikës w/Lum Veseli - Ep. 11
Play • 39 min

Çfarë sfide është me sjellë "në jetë" një skenar? Ku e gjen Lum Veseli vetën në aktrim apo muzikë? Çfarë ndjensie me qenë i nominuar për Oscar? Sa vlersohet në Kosovë arti në përgjithësi?

Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu:

Ju mund të na ndjekni edhe në:

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu