Mérő Ádám – Coca-Cola | „Love brandnek megmaradni nem könnyű dolog.”
Play • 35 min

Fogyasztói relevancia és agilis, keresztfunkcionális működés áll a jól szervezett, célra tartó marketingtevékenység fókuszában!

Mérő Ádám a The Coca-Cola Company nemrég kinevezett Consumer & Shopper Connection európai igazgatója mesél a Coca-Cola szervezeti átalakításáról és sikerességének kulcsáról, új pozíciójának jelentéséről és szerepéről. Továbbá eltérő szakmai témákat érintve mesél márkáik szerepeiről, a "love brand-ség" fenntartásának nehézségeiről, társadalmi ügyek felkarolásáról és olyan megváltozott helyzetekhez való alkalmazkodásról, mint például az ételkiszállítás fogyasztói szokásokra kiterjedő hatásai. Ha tudni szeretnéd hogyan építi fel marketingkommunikációját és stratégiáját egy Coca-Cola szintű cég, mindenképpen érdemes elindítanod ezt az epizódot is!

Ne felejts el velünk tartani a további adások meghallgatásával, ahol egyenes a marketing világ főszereplői engednek betekintést a kulisszák mögé, legyen szó saját karrierjükről, az általuk képviselt cégről vagy a piacot alakító aktuális trendekről.

További, marketinggel kapcsolatos inspiratív tartalmakért látogass el a marketing.hu-ra!

A Marketing.hu Podcast a Magyar Marketing Szövetség podcast sorozata, amely BROCASTERZ közreműködésével jött létre. A műsort vezeti: Sándorfy Adrián.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/podcast-marketinghu/message
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu