Nagy Szabolcs – Scitec & Shop Builder | „Karrierút a szegedi kisbolttól a nemzetközi márkáig.”
Play • 33 min

Nincs olyan ember Magyarországon, aki ne hallott volna a BioTechUSA, Scitec Nutrition és Builder márkákról. Kevesen tudják azonban, hogy 2020 óta közös stratégia mentén hódítják meg, nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacokat is.Nagy Szabolcs a Scitec Nutrition és a Builder webáruház marketing vezetője a kezdetektől fogva az iparágban tevékenykedik. Ennek köszönhetően karrierútja a szegedi kisbolttól egészen a világmárkák egyengetéséig vezetett. Hogyan hangolható össze a testépítő- és étrendkiegészítő márkák univerzuma? Milyen módon zajlott az akvizíció? Mi köze a Scitec-nek a vietnámi olimpiához? Az adásból kiderül.


„Az volt a cél, hogy teljesen különálló brandként kezeljük a Scitec-et és ne csináljunk a BioTechUSA-nak konkurenciát. Szétválasztottuk a brand imidzset, a mondanivalót és a célközönséget, így egymást kiegészítő márkákat tudtunk létrehozni” – osztotta meg velünk tapasztalatait Nagy Szabolcs a Marketing.hu Podcast legfrissebb epizódjában. Az akvizíció lehetővé tette a külföldi piacok megnyerését is. Olyannyira, hogy a márkák szinte minden kontinensen megtalálhatók. Hogyan alakult azóta a 3 márka kommunikációja? Vannak eltérések a nemzetközi piacon? Mik a jövőbeli célkitűzések? A beszélgetésből – sok izgalmas háttérinformáció mellett – ez is kiderül.

Hallgasd meg és tarts velünk a további adások során is, ahol egyenesen a marketing világ főszereplői engednek betekintést a kulisszák mögé, legyen szó saját karrierjükről, vagy a piacot alakító aktuális trendekről.


További, marketinggel kapcsolatos inspiratív tartalmakért látogass el a marketing.hu-ra!

A Marketing.hu Podcast a Magyar Marketing Szövetség podcast sorozata, a BROCASTERZ közreműködésével jött létre. A műsort vezeti: Sándorfy Adrián.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/podcast-marketinghu/message
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu