Horváth Tibor – Salesforce | „Az AI világ nem fogja elvenni a marketingesek munkáját.”
Play • 37 min

A felhő alapú megoldások és a mesterséges intelligencia kombinációja elképesztő mértékben tágította a vásárlói élményteremtés lehetőségeit. A vásárlók pedig nem adják alább. Egyre nyitottabbak az innovációra.  Horváth Tibor több, mint 15 éve foglalkozik felhőalapú szolgáltatások értékesítésével. Dolgozott a Magyar Telekom, T-Systems és az Oracle színeiben. Jelenleg pedig a Salesforce marketing cloud portfóliójának értékesítését vezeti Magyarországon, Romániában és Bulgáriában is.

„A Covid lezárások első 6 hónapjában majd egy évtizednyi digitális transzformáció ment végbe. Azóta 3-ból 1 vásárló az első rossz vásárlói élmény után új alternatívák után néz, 80%-uk pedig marad is az új brandnél” – osztotta meg velünk tapasztalatait Horváth Tibor a Salesforce felhőmarketingért felelős vezetője, aki első sorból követi a digitális transzformáció lépéseit. Mi a felhőalapú megoldások legnagyobb előnye? Milyen konkrét üzleti haszna van a személyre szabott marketingkommunikációnak? Hogyan befolyásolja a mesterséges intelligencia az automatizációs folyamatokat? Lesz még a marketingeseknek munkája a jövőben? Sok más érdekesség mellett az epizódból ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz.Hallgasd meg és tarts velünk a további adások során is, ahol egyenesen a marketing világ főszereplői engednek betekintést a kulisszák mögé, legyen szó saját karrierjükről, vagy a piacot alakító aktuális trendekről.

További, marketinggel kapcsolatos inspiratív tartalmakért látogass el a ⁠marketing.hu⁠-ra!

A Marketing.hu Podcast a Magyar Marketing Szövetség podcast sorozata, a BROCASTERZ közreműködésével jött létre. A műsort vezeti: Sándorfy Adrián.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/podcast-marketinghu/message
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu