Pantl Péter – MOL-csoport | „Egy jó marketinges bármit el tud adni, ha megtanulja a szektort.”
Play • 46 min

A csapatsportokból tanult készségek elsajátításától kezdve, egy nyomdaipari vállalkozás vezetésén át, számos országos médium, majd egy nemzetközi porondon is fontos magyar multi marketing vezetéséig - Pantl Péter személyes és szakmai élete sok tanulságot tartogat bárki számára.


Legújabb Marketing.hu Podcast adásunkban többek között arról beszélgettünk vele, hogy mit taníthat egy csapatsport versenyszerű művelése, egy szerencsétlen családi esemény okozta váratlan szakmai kihívás egy akkor még csak a húszas évei elején járó (újdonsült) cégvezetőnek. Továbbá Péter betekintést enged, hogyan nyargalt át újságírói, rádiós és szerkesztői karrierjéből a marketing világába és milyen út vezetett egy Bruce Willisel lefolytatott kampányon keresztül Magyarország egyik legnagyobb cégének marketing igazgatói pozíciójáig. Szó lesz értékrendről, stakeholderekről, csapat-dinamikáról, emberségességről, a vezetői felelősségről és a jó brief fontosságáról is.Ne felejts el velünk tartani a további adások során se (és ne hagyd ki az eddigieket sem), ahol egyenes a magyar marketing világ főszereplői engednek betekintést a kulisszák mögé - legyen szó saját karrierjükről, vagy a piacot alakító aktuális trendekről!


A Marketing.hu Podcast a Magyar Marketing Szövetség podcast sorozata, amely BROCASTERZ közreműködésével jött létre. A műsort vezeti: Sándorfy Adrián.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/podcast-marketinghu/message
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu