Fazekas Bálint – Euronics | „Fogyasztói szokásokra csak innovációval lehet reagálni.”
Play • 1 hr

Az Euronics néhány év leforgása alatt, kizárólag offline kereskedőből a legnagyobb 100%-ban magyar tulajdonú webáruházzá vált és stabilan tartja a pozícióját az árbevétel tekintetében is a TOP 10-es listán.

Fazekas Bálint az Euronics kereskedelmi ügyvezető igazgatójaként bekerült a TOP 50 marketing döntéshozó közé. A Marketing.hu Podcast adásában megosztotta, hogyan ment végbe a teljes infrastruktúra, imázs és termékpaletta váltás a cég életében és miként hódították meg az online piacot is a változásoknak köszönhetően.

Az epizód kiderül, hogy milyen módon lehet ennyi változást marketing szempontból menedzselni és a végeredményt elfogadtatni a vásárlókkal is. Lehull a lepel arról is, hogyan és miért került bevezetésre a saját márka és mik az Euronics távlati céljai. Kiderül továbbá, hogy a mitől különleges az Euronics szervezeti felépítése, és milyen sajátos vezetői elveket vall Fazekas Bálint, aminek a sikereit köszönheti. Körbejártuk az is, hogyan lehet a leghatékonyabban fejlődni és a meglévő tudást megosztani a szervezet többi tagjával. Miért fontos hibázni? Milyen tanulsága van a jelenlegi válsághelyzetnek? Hogyan változtak az elmúlt években a fogyasztói szokások és milyen módon lehet rájuk hatékonyan reagálni? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatsz választ az epizód meghallgatása során, továbbá arra is, hogy milyen marketing innovációs folyamatok várhatók még a jövőben.

Hallgasd meg és tarts velünk a további adások során is, ahol egyenesen a marketing világ főszereplői engednek betekintést a kulisszák mögé, legyen szó saját karrierjükről, vagy a piacot alakító aktuális trendekről.

További, marketinggel kapcsolatos inspiratív tartalmakért látogass el a marketing.hu-ra!

A Marketing.hu Podcast a Magyar Marketing Szövetség podcast sorozata, a közreműködésével jött létre. A műsort vezeti: Sándorfy Adrián.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/podcast-marketinghu/message
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu