van der Wildt Nikolett – Szentkirályi | „A termék csomagolása egy iszonyatosan erős marketing eszköz”
Play • 52 min

A Szentkirályi az egyik legismertebb magyar márka, igazi love brandnek számít még annak ellenére is, hogy az ásványvíz szektor nehezített pálya a fogyasztók megnyerése szempontjából.

Van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi Magyarország Kft. marketing vezetője több, mint 7 éve kíséri figyelemmel a márka életét. Az epizód során mesélt arról, hogyan vezetett idáig a személyes karrierútja, és milyen fejlődési utat járt be a méltán híres helyi márka az évek során.

„Megérintette az embereket, hogy egy kis magyar márka felvette a versenyt a multikkal” – meséli Nikolett a Marketing.hu Podcast adásában, aki szerint a Szentkirályit övező szeretet ennek a nem mindennapi sikertörténetnek is köszönhető. S habár a márka töretlenül népszerű, a folyamatos innováció és fejlődés elengedhetetlen, a fiatal generáció megnyeréséhez pedig már a fenntarthatósági szempontok sem elhanyagolhatók. Ráadásul az ásványvíz és a helyi márkák mellett a PepsiCo termékei is helyet kaptak az elmúlt években a palettán, így a cégvezetés mára a multinacionális és a kis márkák menedzselésével foglalkozik egyszerre. Milyen sajátosságai vannak a helyi márkáknak? Melyek azok a faktorok, amelyek leginkább befolyásolják a lojalitást? Hogyan jelennek meg a fenntarthatósági törekvések a gyakorlatban és a márkakommunikáció során? Sok más izgalmas gondolat mellett az epizód során ezekre a kérdésekre is fény derül.

Hallgasd meg és tarts velünk a további adások során is, ahol egyenesen a marketing világ főszereplői engednek betekintést a kulisszák mögé, legyen szó saját karrierjükről, vagy a piacot alakító aktuális trendekről.

További, marketinggel kapcsolatos inspiratív tartalmakért látogass el a marketing.hu-ra!

A Marketing.hu Podcast a Magyar Marketing Szövetség podcast sorozata, a közreműködésével jött létre. A műsort vezeti: Sándorfy Adrián.

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/podcast-marketinghu/message
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu