Ügyvéd Podcast
Ügyvéd Podcast
Jan 20, 2022
11. 'Pillantás a lövészárokba - pereskedés ügyvédszemmel' - 52 perc
Play • 52 min

Az adás vendégei polgári perek vitelére szakosodott ügyvédek. Megbeszéljük, hogyan kell sikeresen pereskedni, milyen az új Pp. alkalmazása "a lövészárokból" kitekintve, valamint hogyan kell az ügyfelekkel és a bírósággal a cél érdekében kommunikálni.

TÉMÁK: Mire jó egy ügyvédi társulás? Látens ügyvédkényszer Az eltévedt FMH esete Mit jelent az anyagi pervezetés és mi lesz ebből a bíróságon? Az ügyfél személyes tényállításai a bíróságon és az ügyvédi irodában "Hirtelen halál": pervesztés az első tárgyaláson Felperesnél már csak egynek rosszabb lenni: alperesnek Ügyvédi díj, perköltség, sikerdíj Meglepetésítéletek - a bíró koncepciójának megismerhetősége Az elektronikus platformok és a Xanax kapcsolata Régen minden is jobb volt: szóbeliség, perbeszéd

Gerő Tamás vendége a Kádár, Benkő és Boros Ügyvédi Társulás, azaz Kádár Péter, Benkő Ferenc és Boros Dániel.

Kádár Péter

1985-ben végzett az ELTÉ-n. 1986-től a Budapesti 20. sz. Ügyvédi Munkaközösségben jelölt. 1989 óta ügyvéd.

Benkő Ferenc

2000-ben végzett Miskolcon, majd Budapesten ügyvédjelölt. 2004 óta ügyvéd Budapesten, egy 5 éves sátoraljaújhelyi kitérővel.

Boros Dániel

2000-ben végzett Miskolcon, ezután Nagykőrösön ügyvédjelölt. 2004-től ügyvéd előbb Nagykőrösön, majd Budapesten. Félprofi sakkozói múltjára tekintettel egy időben tagja volt a Magyar Sakkszövetség Fegyelmi Bizottságának.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu