Over Aanraking (en waarom 'Tantra massage' niet bestaat)
Play • 27 min

Omdat we ons in Tantra bezig houden met alles waar het leven ons raakt, zijn we – in tegenstelling tot veel andere spirituele paden – ook geïnteresseerd in seksualiteit. Want jongens, er is geen plek waar we onszelf en een ander zo intiem kunnen ontmoeten, als in seksualiteit. En: er is ook geen plek waar we verder bij onszelf en een ander vandaan kunnen raken, dan in seksualiteit.

Hoewel we in Tantra altijd werken met onze seksuele energie, gaat het over zo veel meer dan de seksuele daad. Als je denkt dat je in Tantra leert om massages met happy end te geven… dan ga ik je teleurstellen. Of geruststellen; het is maar vanaf welke plek je komt:-)

In een Avond vol Aandacht privé sessie ga je samen met je geliefde op onderzoek uit in hoe je aanwezig kunt blijven; ook terwijl de ander soms zo veel in je aanraakt. Onderzoekende (en enigszins ervaren) vrouwen zijn welkom in mijn Dakini Dagen. Mannen verwijs ik graag door naar Mannenkracht.

Zin om zelf thuis iets te ervaren van Tantra, gewoon vanaf je luie stoel? Download dan mijn gratis partner meditatie via: http://www.avondvolaandacht.nl/gratis

Fotografie: Maria Stijger Aramburu
--- Send in a voice message: https://anchor.fm/avondvolaandacht/message
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu