Aan tafel bij Bindi aflevering 10: Imre, persoonlijk counselor bij Vitae Counseling. Over spiritualiteit, het vinden van je levensmissie en je persoonlijke mantra.
Play • 1 hr 6 min

In deze tiende aflevering van Aan tafel en Bindi hebben wij Imre te gast en praten we over spiritualiteit en geloof. Imre is als persoonlijk counselor werkzaam bij zijn eigen praktijk Vitae Counseling en biedt mensen begeleiding bij alle uitdagingen die het leven kan geven. We praten in deze aflevering over wat geloof voor ons is, hoe je je levensmissie kunt ontdekken en wat je persoonlijke mantra is. Veel luisterplezier!

Een interview met Nicole de Raad en Sterre-lotte Lemereis.

Meer weten over de praktijk van Imre? Kijk op: https://www.vitaecounseling.nl/

Bindi is de hotspot in Amersfoort voor iedereen die zich verbonden voelt met yoga en een bewust leven. Je vindt bij Bindi 7 dagen per week yogalessen, maar ook behandelingen, massages, een winkel en een veganistisch eetcafe. Voor vele yogaliefhebbers voelt Bindi dan ook als een tweede huiskamer.

Vragen, opmerkingen of aanvragen voor een gast of onderwerp? Stuur ons een berichtje op Instagram @bindiamersfoort of mail naar info@bindi.nu.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu