Aan tafel bij Bindi aflevering 7: Willem, cursist bij Bindi. Over het ontdekken van het spirituele pad, eerste aanraking met yoga en hoe zijn leven veranderde.
Play • 1 hr

In deze 7e aflevering van Aan Tafel bij Bindi gaan we in gesprek met Willem. Willem is al een aantal jaar cursist bij Bindi en zijn eerste aanraking met yoga zette zijn leven flink op de kop. Een scheiding en een medische diagnose verder, is spiritualiteit niet meer uit zijn leven weg te denken. In deze aflevering bespreken we hoe zijn leven is verandert en hoe Willem ontdekkend, nieuwsgierig en lerend zijn leven leidt. Veel luisterplezier!

Een interview met Nicole de Raad en Sterre-lotte Lemereis.

Bindi is de hotspot in Amersfoort voor iedereen die zich verbonden voelt met yoga en een bewust leven. Je vindt bij Bindi 7 dagen per week yogalessen, maar ook behandelingen, massages, een winkel en een veganistisch eetcafe. Voor vele yogaliefhebbers voelt Bindi dan ook als een tweede huiskamer.

Vragen, opmerkingen of aanvragen voor een gast of onderwerp? Stuur ons een berichtje op Instagram @bindiamersfoort of mail naar info@bindi.nu.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu