Aan tafel bij Bindi aflevering 9: Sara, organisatieopsteller. Over systemisch werk, yoga, organisatieopstellingen en het talentenspel.
Play • 57 min

In deze 9e aflevering van Aan Tafel bij Bindi gaan we in gesprek met organisatieopsteller Sara Boonman. We bespreken wat systemisch werk inhoudt, wat een organisatieopstelling kan doen voor je bedrijf, welke rol yoga in haar leven speelt en hoe zij het Talentenspel inzet om mensen te helpen hun missie te vinden. Veel luisterplezier!

Meer weten over Sara of de leerwerkplaats? https://www.linkedin.com/in/sara-boonman-9476617 of https://lucido.nu/home/leerwerkplaats-systemisch-onderzoeken/

Een interview met Nicole de Raad en Sterre-lotte Lemereis.

Bindi is de hotspot in Amersfoort voor iedereen die zich verbonden voelt met yoga en een bewust leven. Je vindt bij Bindi 7 dagen per week yogalessen, maar ook behandelingen, massages, een winkel en een veganistisch eetcafe. Voor vele yogaliefhebbers voelt Bindi dan ook als een tweede huiskamer.

Vragen, opmerkingen of aanvragen voor een gast of onderwerp? Stuur ons een berichtje op Instagram @bindiamersfoort of mail naar info@bindi.nu.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu