Kampsport fra Kina
Play • 17 min

De kinesiske kampformen har en lang historie, og det er minst like mange varianter av kinesiske kampformer som det er japanske kampformer.

Dette er den andre av seks episoder i en miniserie om kampformer fra hele verden. I denne episoden skal vi se på kampformer fra Kina.

Din mening teller!

Har du kommentarer til det du har hørt, har du lyst til å være med i en episode eller bidra på andre måter? Legg inn en kommentar eller lydmelding på JudoMania Podcast.

Legg gjerne inn en vurdering eller noen stjerner på Apple Podcasts eller Spotify også! Det hadde jeg satt stor pris på.

Ta gjerne kontakt med om du har tips, kommentarer, innspill, ros eller kritikk. Bruk kontaktskjemaet på nettsidene eller skriv en e-post til podcast@judomania.no. Jeg anbefaler også å abonnere på nyhetsbrevet. Da går du ikke glipp av noe!

Følg JudoMania her:


P.S.

Har du kommentarer til det du har hørt? Legg igjen en beskjed på JudoMania Podcast. Du kan også bruke kontaktskjemaet på nettsidene eller skrive en e-post til podcast@judomania.no. Jeg anbefaler deg virkelig å abonnere på nyhetsbrevet. Da går du ikke glipp av noe!

Støtt gjerne opp om podcasten ved å klikke på denne linken. Her kan du velge om du ønsker å støtte meg med en liten fast sum hver måned.

Arne ツ

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu