Intervju: Jarne Byhre om selvforsvar
Play • 32 min

I denne episoden snakker Jarne Byhre om selvforsvar - både før, under og etter en eventuell kamp. Det er faktisk mest snakk om hva man kan gjøre i forkant.

Jarne Byhre og jeg har trent judo sammen både i Drammen Judo Club og i judogruppa til Konnerud IL. 1. dan i judo tok vi i Sandefjord i 1989. Ellers har han aldri vært redd for å prøve nye ting; snarere tvert om. Jarne er stadig på jakt etter nye erfaringer, og noe av dette handler om selvforsvar.

Her er noen av temaene vi tar opp i denne episoden:

  • Alternativ trening. Viktig eller ikke?
  • Generelt om selvforsvar
  • Hva er selvforsvar, egentlig?
  • Kan selvforsvarstrening bidra til falsk trygghet?
  • Kan man trene «mindsettet» sitt? Og er det kanskje viktigere enn teknikker?
  • Hva er det aller viktigste når det gjelder selvforsvar, mener du?

Se bilder av Jarne Byhre på JudoManias nettsider.

Din mening teller!

Har du kommentarer til det du har hørt, har du lyst til å være med i en episode eller bidra på andre måter? Legg inn en kommentar eller lydmelding på JudoMania Podcast.

Legg gjerne inn en vurdering eller noen stjerner på Apple Podcasts eller Spotify også! Det hadde jeg satt stor pris på.

Ta gjerne kontakt med om du har tips, kommentarer, innspill, ros eller kritikk. Bruk kontaktskjemaet på nettsidene eller skriv en e-post til podcast@judomania.no. Jeg anbefaler også å abonnere på nyhetsbrevet. Da går du ikke glipp av noe!

Følg JudoMania her:

Support the show

P.S.

Har du kommentarer til det du har hørt? Legg igjen en beskjed på JudoMania Podcast. Du kan også bruke kontaktskjemaet på nettsidene eller skrive en e-post til podcast@judomania.no. Alle får svar!

Jeg anbefaler deg også å abonnere på nyhetsbrevet! Det kommer en gang i måneden.

Støtt gjerne opp om podcasten ved å klikke på denne linken. Her kan du velge å støtte meg med en fast sum hver måned (for eksempel tilsvarende en kaffekopp). Det er enkelt å melde seg av, hvis du skulle ombestemme deg.

Arne ツ

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu