Het profetische in business - met Arleen Westerhof
Play • 33 min

Arleen is getrouwd met Dick en samen zijn ze de oprichters en Lead Pastors van de gemeente Gods Embassy Church in Amsterdam. Beiden hebben ze een sterke passie voor ondernemerschap en geloven ze dat God een bijzondere roeping heeft voor ondernemers.

Arleen is geboren op Jamaica en in Canada opgevoed. Ondanks te zijn opgegroeid in een kerkelijke cultuur die niet geloofde dat God ook vandaag de dag tot ons wil spreken, ontwikkelde Arleen al reeds op jonge leeftijd een heel sterk verlangen om te weten wat God met haar leven wil. Ze las in de Bijbel dat God juist persoonlijk was en tot mensen sprak. Dus ze vroeg God ook tot haar te spreken.

Na haar promotie in de Scheikunde kwam ze naar Nederland om als onderzoeker voor het bedrijf Shell te gaan werken. Toen ze eenmaal voet aan de grond zette in Nederland sprak God heel helder tot haar. Het veranderde de koers van haar leven intens.

Naast haar PhD in de Scheikunde en haar liefde voor ondernemerschap functioneert Arleen heel sterk in de profetische bediening. Zij is de oprichter van de Netherlands Prophetic Council alsmede van de Living In Your Destiny Schools of the Prophets.

In deze podcast deelt ze met ons hoe graag God wil spreken. Ook tot jou en zeker ook in business.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu