Mia Baté egy szuper kreatív lány, aki a vizualitás mellett a zene világát is kedveli
Play • 35 min

Mia egy szuper kreatív hölgy, aki már gyermekként csöppent ebbe a világba, hisz egy zenész családból származik.  Mégis később saját, racionális döntése miatt lépett közgazdasági utakra, és helyezkedett el ezen a területen.

Mia egy szuper kreatív hölgy, aki már gyermekként csöppent ebbe a világba, hisz egy zenész családból származik.  Mégis később saját, racionális döntése miatt lépett közgazdasági utakra, és helyezkedett el ezen a területen.  Az élet úgy hozta, hogy ismét döntenie kellett, és végül visszatért a veleszületett tehetségeihez, és a mai napig ezeket kamatoztatja.

A vizuális kommunikációt teljes mértékben kiaknázza a legismertebb képmegosztó közösségi média felületen, és erre is építette fel a vállalkozását.  A tanácsadásai mellett fotózással és videókészítéssel is foglalkozik, hogy teljes csomagot kínálhasson ügyfeleinek.

Emellett az idei évben saját szavaival élve a szuperképességéhez is visszatér és immár saját dalokkal is kibővíti a repertoárját.

Nagyon sokoldalú, vidám hölgy, aki kreatív énje ellenére két lábbal áll a földön! Határozott elvei és alapértékei vannak és életútjából, döntéseiből, kreatív meglátásaiból mindannyian inspirálódhatunk!

Mia elérhetőségei: 

https://miabate.com
https://www.instagram.com/miabate
https://www.facebook.com/miambate 


KATA és a csajok elérhetőségei:
https://kataesacsajok.hu/
https://www.instagram.com/kata_es_a_csajok/

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu