Husvognen
Play • 58 min
I den første episode af Space Grace podcasten, besøger vi Morten og taler om sin erfaring med at skabe stor værdi med det fornødne.

I 2018 transformerer Morten en skurvogn om til en beboelig husvogn. Et år senere fragter han projektet fra Nordjylland til et naturskønt område nær en gård i Midtjylland. Stedet er et kollektiv, som han tidligere havde tilknytning til gennem Landbrugshøjskolen.

Morten indvier os i at bosætte sig i en arkitektur, der hverken er en lejlighed eller et hus, men et transformationsprojekt. Vi får indblik i selvforsyning og hvad han betrager som essentielt, i at skabe en god og fleksibel tilværelse.

Hvilke kreative muligheder byder begrænsninger? Det kan Morten Thiellesen svare på. Hør med, hvad Morten fortæller om sin arkitektur og det stille liv i den danske natur.

Om episodens struktur

- 35 minutters interview i Husvognen.
- 24 minutters bonus materiale, hvor vi vandrer på grunden.

God fornøjelse!
Din vært Emma Grace

Ps. In the future I’ll be producing the podcast for you English speaking lovelies!

Credits:
Anything grand is never done alone! Thank you Oliver T. Edwards for copy editing, Lucie Treacher for composing the music and Morten for the conversation and picture in the newsletter. Sign up for the newsletter on www.emmagrace.dk
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu