Munkahelyi eredetű váz- és izomrendszeri problémák
Play • 2 hr 10 min

A váz- és izomrendszeri megbetegedések jelentik a leggyakoribb munkával összefüggő egészségügyi problémát az Európai Unióban. Minden ágazatban és foglalkozási körben érintik a munkavállalókat. Európában több millió munkavállaló életét nehezíti meg és magas, több milliárd eurós költséget jelent a munkáltatók számára.

A váz- és izomrendszeri megbetegedések leküzdése hozzájárul a munkavállalók életének javításához, de a megelőzés a vállalatok eredményes működése szempontjából is fontos.

Az epizódban a munkahelyi eredetű váz- és izomrendszeri problémákról beszélgetünk. Vendégeim Pethő Krisztián, a PERSONAL BEST MOZGÁSSZERVI RENDELŐ ügyvezetője és Dr. Szabó Gyula az Óbudai Egyetem docense.

Krisztiánnal a LinkedIn-en ismerkedtünk meg, a 2BSafe podcast egyik bejegyzése alatt írt nekem a munkahelyi eredetű váz- és izomrendszeri megbetegedésekről. Mivel valóban fontos téma, ezért azonnal meg is egyeztünk abban, hogy a 2BSafe egyik adásában fogunk erről beszélgetni. Ezt a beszélgetést hallgathatjátok meg ebben az epizódban.

A beszélgetésben elhangzó honlap címeket és egyéb információkat megtalálhatjátok a www.2bsafe.hu oldalon.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu