Koffie met de Toekomst: scoren met een open bedrijfscultuur
Play • 56 min

De Belg en zijn loon, het blijft een groot mysterie. Maar wat zou er gebeuren wanneer we allemaal heel open zijn over ons salaris? Met andere woorden: als we van elkaar weten hoeveel we verdienen en daar open over communiceren, welke invloed heeft dat op de bedrijfsresultaten?   

Teal Partners is een innovatief softwarebedrijf. Ze zijn niet alleen vooruitstrevend in de producten en diensten die ze leveren, ze zijn minstens zo innovatief met een verrassende organisatiestructuur.  Die is heel vlak en open. En vooral heel mensgericht. Het welzijn van onze mensen komt op de eerste plaats. En dat lijkt te lonen. In de afgelopen jaren groeide Teal Partners van een start-up met twee founders uit tot een gezonde KMO met meer dan 40 medewerkers.   

Persoonlijke ontwikkeling, transparantie en eigenaarschap zijn de sleutelwoorden in hun HR-beleid. Tijdens deze Koffie vertelt founder Koen Denis en collega Isabelle De Vil graag hoe een innovatief organisatiebeleid leidt tot tevreden medewerkers en groei. Sluit aan bij deze bijzonder inspirerende sessie!

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu