#14: Praten met Sietske - BONUS!
Play • 38 min

Transcriptie: https://www.eenbeetjenederlands.nl/podcast/sietske

Website: https://www.eenbeetjenederlands.nl

Instagram: https://instagram.com/eenbeetjenederlands

Aflevering 14: Praten met Sietske (Rebels Nederlands)

In deze speciale bonusaflevering gaan we verder in op het onderwerp Vlaams. Sietske is podcastmaker en taalcoach en komt zelf uit Vlaanderen. We praten over het Vlaams: Nederlandse woorden die niet bekend zijn in België en andersom, dialecten in België en tips om Vlaams te leren. Een goede oefening om Vlaams te luisteren en de verschillen tussen Nederlands in België en Nederland te horen!

Luister zeker ook naar de podcast van Sietske, Rebels Nederlands. In de aflevering 'Vlaamse Tussentaal' hoor je hoe je het boek kan winnen!

Een Beetje Nederlands

De podcast voor iedereen die beter Nederlands wil leren luisteren! Voor mensen op niveau B1/B2. Afleveringen over allerlei onderwerpen in duidelijk en helder gesproken Nederlands. Iedere aflevering heeft een transcriptie om mee te lezen. Leer met deze podcast Een Beetje Nederlands!

Learn Dutch with this podcast for intermediate learners (level B1/B2). This podcast lets you listen to a range of different subjects in clear and slowly spoken Dutch. Every episode comes with a free transcript on the website. Learn a little Dutch with Een Beetje Nederlands.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu