#12: Praten met Devika Partiman (Stem op een Vrouw) - BONUS!
Play • 34 min

Transcriptie: https://www.eenbeetjenederlands.nl/podcast/stem-op-een-vrouw

Website: https://www.eenbeetjenederlands.nl

Instagram: https://instagram.com/eenbeetjenederlands

Aflevering 12: Praten met Devika Partiman (Stem op een Vrouw)

In deze speciale bonusaflevering gaan we verder in op het onderwerp vrouwen in de Nederlandse politiek. Devika Partiman is de oprichter van Stichting Stem op een Vrouw, die zich inzetten om meer vrouwen in de Nederlandse politiek te krijgen. We praten onder andere over de verdeling van mannen en vrouwen in de Nederlandse politiek. Devika legt uit waarom ze het belangrijk vindt dat er meer vrouwen de politiek ingaan. En wat doet de stichting om hun doel te halen?

Kijk ook vooral op de website van Stem op een Vrouw: www.stemopeenvrouw.com.

Een Beetje Nederlands

De podcast voor iedereen die beter Nederlands wil leren luisteren! Voor mensen op niveau B1/B2. Afleveringen over allerlei onderwerpen in duidelijk en helder gesproken Nederlands. Iedere aflevering heeft een transcriptie om mee te lezen. Leer met deze podcast Een Beetje Nederlands!

Learn Dutch with this podcast for intermediate learners (level B1/B2). This podcast lets you listen to a range of different subjects in clear and slowly spoken Dutch. Every episode comes with a free transcript on the website. Learn a little Dutch with Een Beetje Nederlands.

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu