SYNGEDAMA?
SYNGEDAMA?
May 27, 2021
9: Camilla Myrås om skambra damer, MGP og alle neiene man får
Play • 32 min

Gjest i dagens episode av ‘Syngedama?’ er sanger og låtskriver Camilla Maria Myrås. Camilla har lang erfaring som artist innen pop- og jazzmusikk, i teateroppsetninger, musikaler og revyer. Hu har utgitt albumene «Papa can you hear me», «Diving with Dionysos» (Camilla Maria) og «Linedanser», som mottok svært gode anmeldelser. I 1994 var hun med i Talentiaden og året etterpå i Melodi Grand Prix. I 2013 skrev hun musikken til forestillingen «Vær hilset Karin Boye» på Rogaland Teater, og i 2017 var hun skuespiller og komponist i teaterforestillingen «Speilinger - en forestilling om mor og datter». Hun er også vokalist i jazzensemblet «The Ipanema Ensemble», og var med som solist på åpningen av Stavanger Konserthus på Janove Ottesens åpningverk sammen med Stavanger Symfoniorkester i 2012. Camilla er også kjent for sitt samarbeid med Kjell Reianes, og som initiativtaker og arrangør av kvinnedagsfestivalen «Skambra damer», sammen med Hanne Vasshus. 

I episoden snakker hun bl.a om Skambra Damer, hennes deltakelse i MGP og Talentiaden, sminketipset hun fikk av Sissel Kyrkjebø, hvordan hun jobber som musiker og låtskriver, arbeidet med forestillingen "Vær hilset Karin Boye" og hennes motivasjonstips for å komme i gang med arbeidsdagen.

I «Syngedama?» får du bli med bak sceneteppet og møte interessante og kreative kvinner som skaper auditiv kunst ved hjelp av sine stemmebånd. Hege Bjerk vil vite hvordan arbeidshverdagen til sine kollegaer ser ut, hva slags bakgrunn de har, hvorfor de synger, hvilke rutiner de har før en opptreden, hva de drømmer om, hvilke tanker de har rundt tituleringen «syngedame» - og mye annet gøy!!

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu