SYNGEDAMA?
SYNGEDAMA?
Mar 4, 2021
3: Inger Lise Hope om angstanfall på scenen, mentale teknikker og hvordan det er å synge som gravid
Play • 29 min

I dagens episode møter vi sanger og musikalartist Inger Lise Hope. Hun er kjent for sin mektige, klokkeklare stemme, og har vært med i utallige sceneoppsetninger opp gjennom årene. I 2015 spilte hu hovedrollen i «Skjønnheten og Udyret» i Sandnes Kulturhus, og noen år senere var hun å se som en av de ledende rollene i musikalen «Spellemann på taket». I 2019 slapp hu sitt debutalbum «Tusen», og samme år startet hu «Starlight Dinnershow» hvor hun er både produsent, regissør og artist. I tillegg har hun i flere år arrangert julekonsertene «Fredelig jul», til stor glede for publikum. Hun er også en del av duoen «Davidsen/Hope», som slipper sitt debutalbum denne våren.

Inger Lise forteller om den skremmende opplevelsen av å få et angstanfall på scenen, og hvilke mentale teknikker hun har lært seg for å håndtere angsten. Hun snakker også om hvordan det er å synge som gravid, og hvilken del av støttemuskulaturen som kan brukes når magemusklene er delte. I tillegg forteller hun om hvordan akupunktur har hjulpet henne de gangene hun har hatt stemmeproblemer.

I «Syngedama?» får du bli med bak sceneteppet og møte interessante og kreative kvinner som skaper auditiv kunst ved hjelp av sine stemmebånd. Hege Bjerk vil vite hvordan arbeidshverdagen til sine kollegaer ser ut, hva slags bakgrunn de har, hvorfor de synger, hvilke rutiner de har før en opptreden, hva de drømmer om, hvilke tanker de har rundt tituleringen «syngedame» - og mye annet gøy!!


Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu