SYNGEDAMA?
SYNGEDAMA?
Aug 26, 2021
11: Marianne Engebretsen om låtskriving, stigmatisering av sangere og epletrikset
Play • 45 min

Gjest i dagens episode av ‘Syngedama?’ er artist, produsent og låtskriver Marianne Engebretsen. 

Marianne lager fengslende og nydelig popmusikk, formidlet med sin karakteristiske stemme. Hun har vokst opp på Randaberg, og har blant annet latt seg inspirere av naturen, sjøen og klimaet der. Hun har også henta mye inspirasjon opp gjennom fra jazz, RnB og soul musikk.

I 2015 sang hun seg helt til semifinalene i The Voice, og i 2017 ga hun ut debutalbumet ‘Redefined’. Albumet fikk god mottakelse fra publikum, og Marianne spilte utsolgt releasekonsert på Blå i Oslo.
Nå er hun aktuell med låtene ‘Skeleton’, ‘Summerdays’ og ‘Strange to you’ - og det kommer flere singler i høst. Hun skal også snart slippe sitt andre album!

I episoden snakker hun bl.a om låtskriving, prosessen med å lage det kommende albumet, samarbeidet med teamet og stigmatisering av sangere - og hun deler et smart triks for å få bukt med smattelyder :)

I «Syngedama?» får du bli med bak sceneteppet og møte interessante og kreative kvinner som skaper auditiv kunst ved hjelp av sine stemmebånd. Hege Bjerk vil vite hvordan arbeidshverdagen til sine kollegaer ser ut, hva slags bakgrunn de har, hvorfor de synger, hvilke rutiner de har før en opptreden, hva de drømmer om, hvilke tanker de har rundt tituleringen «syngedame» - og mye annet gøy!!

Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu