15. AnyaMenedzser 2. rész | Irány a munka!
Play • 24 min

Ahogy az első részben már említettük, szülés után visszatérni dolgozni nagy kihívást jelenthet. Mivel éveket maradtunk ki a mókuskerékből, így mindenkinél felmerülnek majd félelmek: Megkopott a tudásunk? Fel lehet venni a ritmust? A gyereken kívül tudunk egyáltalán másról beszélni?

Pedig az otthon töltött idő alatt sok olyan hasznos készséggel lettünk gazdagabbak, amire nagy szükség van bármilyen munkahelyen. Lojalitás, hatékonyság, időbeosztás csak hogy a fontosabbakat említsük.

Sajnos ezekre ritkán gondolunk, sőt inkább kisebbítjük erényeink. Hiába vagyunk azonban évek óta anya szerepben, a munkahelyünkön kollégára van szükségük.

Hogyan növeljük akkor magabiztosságunk?
Önéletrajz írás anyáknak!

Írjuk újra az önéltrajzunk akkor is, ha a meglévő munkahelyünkre térnénk vissza. Ha új helyre jelentkezünk akkor készüljünk fel az interjú kényes kérdéseire is.

A jó hír, hogy nem vagyunk egyedül a feladatokkal! Pont azért hoztuk létre a hat hetes AnyaMenedzser programot, hogy segítsünk eligazítani a friss anyákat ebben a szokatlan helyzetben.

A részletekért keresd fel a http://motivaciosiroda.hu/anyamenedzser/weboldalt.

Legközelebb két hét múlva jelentkezünk.

Kövessetek minket a https://www.facebook.com/mertekadocsakFacebook oldalunkon. További témákat és blogcikkeket találhattok a http://mertekadocsak.hu weboldalon.

---

2:53 Újra az első munkanapon

5:30 Kolléga helyett anya szerepben a munkahelyen is

7:29 Önéletrajz anyáknak

12:15 Vadonatúj kompetenciák

15:04 Mit válaszoljunk kényes kérdésekre?

17:05 Hogyan vegyük fel a fonalat még a visszatérés előtt?

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu