14. AnyaMenedzser 1. rész | Mi zajlik bennem?
Play • 28 min

Kemény témával indul a második évad: Mi történik velünk a gyermekvállalás után?

Sok mindent eltervezünk a gyermekvállalásig, kivéve azt, hogy mi lesz utána – főleg, hogy a szellemi kapacitásunk hogyan fogjuk tudni lekötni.

Persze vannak saját terveink és ott a társadalmi elvárás, miszerint a gyerek mellett van a helye az anyának akkor is, ha már úgy érzi szüksége van a felnőtt társaságra.

Tanácsot kapni pedig nehéz, hiszen általában mindenkinek megingathatatlan elképzelése van erről, és szinte biztos, hogy ez minden generációnál más. A tanácstalanság viszont magával hozza az önbizalom hiányt és a szorongást.

Magára hagyjuk a gyereket csak mert visszalépünk a munkába? Felemészt, hogy más anyák mit gondolhatnak rólunk? Rossz anya, aki bölcsödébe viszi a gyerekét?

A jó hír, hogy nem vagyunk egyedül az érzéseinkkel! Pont azért hoztuk létre a hat hetes AnyaMenedzser programot, hogy segítsünk eligazítani a friss anyákat ebben a szokatlan helyzetben.

A részletekért keresd fel a http://motivaciosiroda.hu/anyamenedzser/weboldalt.

A következő adásban arról beszélünk, hogy hogyan lépjünk magabiztosan és bátran vissza a munka világába! Legközelebb két hét múlva jelentkezünk.

Kövessetek minket a https://www.facebook.com/mertekadocsakFacebook oldalunkon. További témákat és blogcikkeket találhattok a http://mertekadocsak.hu weboldalon.

---

0:57 Gyerek mellől visszatérni a munka világába

2:35 Tervezzünk vagy majd lesz valahogy?

5:43 A gyerekek környezete számít. De anyának mi a jó?

14:30 Magányosan, szellemi kihívások nélkül. Mi az ellenszer?

20:05 Vissza a munkába!

24:20 Mit gondolhatnak rólunk más anyukák?

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu