11. Aki már belevágott | a mÉrtékadó Podcast vendége Nagy Kriszta
Play • 25 min

Vendégünk Nagy Kriszta HR tanácsadó.

Ha megfelelő szakmai tapasztalatod van, akkor nagy eséllyel helyt fogsz tudni állni magánvállalkozóként is. De vajon ez tényleg neked való?

Ennek jártunk utána mai adásunkban.

Pozitívumok.

A legnagyobb előnye a vállalkozásnak, hogy saját magad szerkeszted az időbeosztásod. Többgyermekes anyukáknál ez mindennél többet ér. Ráadásul megválaszthatod a neked tetsző munkakörnyezetet és azt is, hogy kivel dolgoznál együtt szívesen.

Negatívumok.

Cserébe viszont a magabiztosság és az anyagi biztonság szempontjából felülsz egy őrült hullámvasútra. Emellé meg kell tanulnod kiigazodni olyan területeken is mint az értékesítés vagy a weboldal szerkesztés.

A GYES utáni munkakeresés vagy vállalkozás indítás pedig általában nem fog egyszerűbben kezdődni – önbizalomválság, kieső szakmai tapasztalat, anyagi bizonytalanság - csak akkor lehetsz sikeres, ha van, aki támogat!

Ezért vagyunk tagjai mi is a Mompreneurs csoportnak!

https://www.facebook.com/groups/964755653720827/?ref=share

A Mompreneurs Komárom-Esztergom megyében és közvetlen közelében élő vállalkozó anyukák csoportja. Nem veszünk fel olyan tagokat, akik nem igazi nevükkel vannak regisztrálva, nincs profilképük, nem vállalkozók, és nem is anyukák. Néhány kérdés megválaszolásával van lehetőség bekerülni zárt csoportunkba.

Belevágnál tehát a vállalkozásba? Csak akkor tudhatod meg, hogy neked való, ha elkezded. Ehhez pedig érdemes meghallgatnod a mai adásunk is!

Kövessetek minket a https://www.facebook.com/mertekadocsakFacebook oldalunkon. További témákat és blogcikkeket találhattok a http://mertekadocsak.hu weboldalon.

Legközelebb két hét múlva jelentkezünk, témánk a változás lesz.

---

0:57 Hogyan válik valaki szabadúszóvá?

3:40 Mitől jó vállalkozni?

5:13 A vállalkozói magabiztosság

7:04 Szülés utáni lehetőségek

9:16 Tippek munkakereső szülőknek

13:19 Támogatás nélkül nem fog menni?

15:29 Vállalkozó Anyukák csoportja

16:42 Elmagányosodás

17:38 Mi tudja motiválni a vállalkozókat?

More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu