Klædt På
Klædt På
Mar 16, 2023
Topmodel Josephine Skriver: Om sin vilde tid som Victoria’s Secret-engel og om at bryde ud af jantelovens jerngreb
Play • 38 min
I dette afsnit af ‘Klædt På’ besøger topmodel, iværksætter og dokumentar-aktuelle Josephine Skriver studiet til en samtale om sine 15 år i modelbranchen. Hun fortæller om at finde ud af, hvem man selv er og de ekstravagante oplevelser som Victoria’s Secret-engel.

Med sine 8,2 millioner følgere på instagram er hun Danmarks største SoMe-stjerne og den mest fulgte dansker på verdensplan. Hør om succesen på sociale medier, hvordan hun sætter grænser, når millioner følger med verden over, og hvordan man bliver ved med at bevare sin relevans.

Til sidst i programmet runder vært, Mads Emil Grove Møller, som altid månedens største modenyheder: cartoonificationen af moden, Pharrell Williams ny stilling som chefdesigner for Louis Vuitton, Rihannas Super Bowl optræden - og ikke mindst Victoria’s Secret annoncering af deres runwaycomeback efter fire års pause.

Lige nu er Josephine Skriver aktuel med DR-dokumentaren ‘Kunsten at være Josephine Skriver’. Dokumentaren følger i hælene på den danske supermodel i et år og viser op- og nedture i den til tider barske modelbranche.
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu