GameChanger
GameChanger
Aug 12, 2020
#47: Interview med Jesper Stüker: Hvordan vil Silkeborg skabe fremtidens stjerner?
Play • 46 min
Silkeborg IF er en af flere interessante klubber i dansk fodbold, der arbejder målrettet med talentudvikling. Senest har klubben modtaget 3,5 stjerner i dansk fodbolds klublicenssystem, og gennem årene er udlandsprofessionelle spillere som Robert Skov, Kasper Dolberg og senest Mads Emil Madsen blevet udviklet i klubben og solgt til større klubber.

I dette afsnit af Playmakers podcast sætter vi fokus på Silkeborg IF og klubbens strategiske fokus på talentudvikling. Det gør vi gennem et interview med sportschef Jesper Stüker, der har været en del af klubben i en årrække.

I dette interview fortæller han om de overvejelser, der ligger bag den sportslige strategi og hvordan man arbejder med talentudvikling i hverdagen, og hvordan klubben sigter efter at skabe beslutningsstærke spillere, der kan tage ansvar på og uden for banen. Silkeborg har en vision om, at 40 procent af startopstillingen være af egen avl, og man vil være førende inden for udviklingen af fremtidens fodboldspillere. Men hvordan sikrer man, at det sker? Og hvilke krav stiller det til klub, organisation og spillere?

Det er i fokus i denne episode af Playmakers podcast.
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu