RAMT
RAMT
Apr 5, 2022
5 graviditeter og en Ole Henriksens forvandling- Hør Helles historie
Play • 35 min
I denne episode skal du møde Helle og høre hende fortæller om hendes vej igennem 5 graviditeter og 4 tab.

Helle fortælle om hvordan forhold til hendes krop ændre sig da hun mistede og da hun mødt det hun kalder den ensomme sorg, for hvad gør man med sorgen og tomheden når man mister?

For Helle har det været vigtigt at være åben om hendes graviditeter, for når drømmen bliver flået fra hinanden i et splitsekund var det også nemmer at dele det.

For Helle blev det en ufrivillig abort og en sygemelding med stress, (fordi hun ikke får bearbejdet sit tab og taget sig selv alvorligt) der bliver starten på en rejse. Og en skotøjsæske og et helt særligt med møde Ole Henriksen blev det som forandre hendes liv og gav hende mod til at gå efter hendes drømme.

Tag godt imod Helle og ønsker du at lære Helle at kende så kan du finde hende på instagram @helle_storchereden og link til Helles bog Når Storchen svigter om drømme, mod og livsdesign finder du her - https://www.williamdam.dk/kassen

Jeg vil gerne opfordre dig til at dele podcasten så endnu flere kan få glæde af den. På forhånd tak til dig der lytter med :)
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu