Skiftet
Skiftet
Apr 27, 2021
Sarah Grünewald: “Mine dæmoner valgte nogle ting, som jeg slet ikke havde lyst til”
Play • 44 min
dette afsnit podcasten 'Skiftet' er vært Flemming Møldrup taget hjem til Sarah Grünewald i Valby. Sarah Grünewald er tidligere fotomodel, havde sin første større rolle i en spillefilm i 2020 i Søren Kragh Jacobsens Lille
Sommerfugl, hun er født i Tyskland, opvokset på Falster, men du kender hende måske bedst som tv-vært på underholdningsprogrammet Vild med dans. I 2014 blev Grünewald gift med sin nu eksmand Rasmus Backhaus, de fik sønnen Luis to år senere, og i 2019 valgte de to så at gå fra hinanden igen.

Da de to mødte hinanden var det, som så mange andre, med forhåbningen om, at det skulle være for evigt. For evigt blev det også, men ikke helt som de havde forventet. De er knyttet sammen af deres søn Luis, og sammen forsøger de, at få forældreskabet at gå op.

I samtalen med Flemming kan du høre Sarah Grünewald fortælle om at indse, at hendes mand var hendes bedste ven, om ikke længere kunne være intim i sit forhold, og om hvordan nye partnere altid har måtte acceptere, at der både var et barn og en eksmand, der er helt centrale for hendes liv.
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu