Horrorcrash Grosjean leek iets uit een lang vervlogen Formule 1-verleden - #17
Play • 46 min
Het gruwelijke ongeluk van Romain Grosjean zondag vlak na de start van de Grand Prix van Bahrein toonde maar weer eens aan hoe gevaarlijk autosport kan zijn. De Franse Haas F1-coureur liep wonderwel met slechts lichte verwondingen weg bij een 'freak accident' dat in het verleden zeker levens had geëist, zo oordeelt het panel van de GPUpdate Podcast van Motorsport.com, onder leiding van presentator Erwin Jaeggi.

De gedachten bij het panel gingen terug naar de pitbrand van Jos Verstappen in 1994, de zware klapper van Gerhard Berger op Imola in 1989 en de ongelukken van François Cevert en Helmuth Koinigg, die in 1973 en 1974 hun levens verloren in de vangrails van Watkins Glen.

Uiteraard wordt ook de race zelf besproken. Was de tactiek van Red Bull inderdaad de verkeerde, zoals Max Verstappen na afloop betoogde? Heeft McLaren nu definitief de beste papieren voor de derde plaats in het constructeurskampioenschap in hanen? Wat vonden we van het podium van Alexander Albon?

En we beantwoorden de lezersvraag van deze week, waarmee meteen de eerste winnaar van het McLaren-pakket, dat beschikbaar is gesteld door onze partner Motorsport Tickets, bekend is.
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu