Vi Er Data
Vi Er Data
Apr 16, 2020
Vi Er Data #2 - Se Min Smukke Avatar
Play • 55 min
Vi Er Data er et ugentlig program, som handler om vores drøm om teknologien som vores tjener - og vores frygt for teknologien som vores betvinger. Vi undersøger hvordan teknologien ændrer vores liv på ganske uventede måder, og hvordan vi kan være med til at fremelske de teknologier vi ønsker os i verden.
Dette afsnit - er stadig en undtagelsestilstands-ramt og derfor anderledes version - og handler om Virtual Reality, som er en af historiens mest hypede teknologier. Men er VR leveringsdygtig i anvendelige tjenester og kan teknologien løse problemet med distancering i digitale møder?

Marie Høst bliver i dette afsnit beamet til et virtuelt møderum et sted 10 km over jordens overflade for at mødes og tale med founder og CEO for Augmented og Virtual Reality konferencen CopenX, Therkel Sand.
Derudover fortæller Post Doc i Computer Science ved Aarhus Universitet, Tiare Feuchtner om betydningen af at indtage en virtuel krop, og hvordan det kan bruges til både at forebygge problematikker som hustruvold og racisme og faktisk også som en del af træningen i fremtidens arbejdsmarked.

Medvirkende: Therkel Sand, Tieare Feuchtner og Anton Gade-Nielsen
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu