DET ER HÅRDT AT VÆRE ARBEJDSGIVER! (episode 49)
Play • 56 min
DET ER HÅRDT AT VÆRE ARBEJDSGIVER!

Tina er selvstændig og netop udgivet sin bog nr. 12 (!) - omkring arbejdsglæde, og hvordan du kan finde den. Eller skabe den!

Grundet kroniske følger af en række sygdomme, har Tina brug for hjælp til at "være hendes arme og ben". Det betyder, at hun rundt sig har hjælpende personale, som er der for at hjælpe med alt fra mad, rengøring til personlig pleje.

Men det er ikke let at være selvstændig og samtidig skulle stå til rådighed for alle typer spørgsmål, som hagler ned over hende, så snart hun forlader hjemmets kontor.

Hvordan er man den bedste udgave af sig selv, den gode arbejdsgiver, den forstående, imødekommende etc. når man samtidig har brug for ro og hvile. -og hvorfor er det altid sådan, at når netop man har mest brug for hjælp, så er ens overskud også lavest!?

Oveni så synes omverdenen at være fokuseret på, at Tina sidder i en el-kørestol, når hun skal ud af huset. Det bliver ofte et omdrejningspunkt for enhver samtale, som om hun skal kompensere for fordommene mod, at "alle tror, at når du er i kørestol, så savler du" (!), jf flere undersøgelser.

Tina er mor til to, og vil naturligvis hellere bruge sin tid med sin familie, end at skulle besvare en række spørgsmål, som personalet måtte have, jf. sine arbejdsopgaver. Det fordres jo i de fleste job, at man skal stille spørgsmål og være forbedrende-indstillet, men måske er det ikke altid så praktisk, at alle nye skal komme med forslag og ændringer, når man som familie har fundet den rette løsning, og bare gerne vil have en udførende arbejdskraft.

Hør med her, når Tina fortæller. En livsbekræftende kvinde med en masse på hjertet, som virkelig bare gerne vil forbedre arbejdsglæden.
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu