Episode 42 - Vibeke Guldager
Play • 54 min
SORG - STRESS OG DET AT REJSE SIG IGEN

Vibeke Guldager er i dag 54 år. Hun er selvstændig og er bosiddende, der hvor opgaven befinder sig. Senest i Skagen. Snart er hun på turné rundt i Danmark med sit foredrag: Det er Cool at være HOT.
Før hun nåede dertil, måtte hun to gange ned med stress i sine midt/slut 40'er. Lige inden havde hun mistet sin far, var blevet gift, købte hus og havde hvervet sig to bonusdøtre og oveni en stilling som Personlig Assistent havde hun så mange opgaver, at det til slut væltede.
End ikke sin værste fjende ønsker Vibeke lignende for og håber bl.a derfor, at denne episode er med til at fjerne tabuet omkring det at blive presset så langt ud, at dine grænser overskrides.

I dialogen blev jeg også udfordret omkring min egen livsstil og mine valg, også før denne podcast kom til. - og ja hvem interviewer hvem, kan du måske spørge om...

Hør med her i et afsnit, som er lidt anderledes. Det omhandler tårer, grineflip, omvendt roller, da Vibeke stillede mig en række spørgsmål - og jeg blev som vært selv udfordret og måtte næsten græde af grin over mine egne fejl og dumheder gennem årerne.
More episodes
Search
Clear search
Close search
Google apps
Main menu